Relatiecursus 'Houd me vast'
Het is niet altijd nodig om een traject van relatietherapie te doorlopen om jullie problemen aan te pakken. Als je op tijd inziet dat je relatie zorg en aandacht nodig heeft, kun je een breuk voorkomen. Met de relatiecursus 'Houd me vast' is het mogelijk jullie liefdesrelatie te repareren, te versterken en te laten groeien.
'Houd me vast' is een groepstraining voor stellen. Net als bij de relatietherapie gaat 'Houd me vast' uit van de principes van EFT. De training werkt toe naar een hechtere en veiligere relatie met je partner. Tijdens de cursus leren jullie meer over elkaars pijnpunten en over patronen met een negatief effect op jullie relatie. Door hierover in breder verband te praten en je voor elkaar open te stellen, is het mogelijk de liefde voor elkaar terug te vinden en te verdiepen.
Tijdens de cursus voeren de deelnemers onder onze begeleiding gesprekken over een vaak zeer herkenbaar thema. Na een introductiefilmpje volgt eerst een plenaire bespreking in de groep. Daarna ga je dit met je eigen partner verder uitdiepen. Voor veel stellen is dit een goede basis om verder te gaan in een liefdevolle verbinding.
De relatiecursus 'Houd me vast' is ontwikkeld door klinisch psychologe Sue Johnson, die ook de grondlegger is van EFT: "Liefdevolle parenrelaties zijn de basis voor stabiele families, een gezondere maatschappij en een echt menswaardige toekomst voor ons allemaal."